Kösse össze gazdaságát a Trimble segítségével

Üdvözli a Trimble® Connected Farm, egyéges precíziós mezőgazdasági csomagunk, amely a modern gazdaságkezelés minden területét lefedi hardveres, szoftveres, adatelemzési és GPS-korrekciós megoldásaival.

Tekintse meg, hogyan

Hardver

Sorvezető és kormányrendszerek minden típusú berendezéshez

Szoftver

Termelékenységet javító adatelemzés

GPS-korrekciós szolgáltatások

2,5 cm-esnél is nagyobb pontosságú GNSS helymeghatározás

Milyen értéket ad a Trimble Connected Farm a gazdálkodóknak?

1 Egyszerűség és kompatibilitás

A Trimble Connected Farm egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a gazdaság termelését, már a legelső pillanattól fogva. Rendszerink segítenek gazdasága minden berendezését összekapcsolni, hogy minden téren még jobb eredményeket érhessen el.

2 Megbízhatóság

A Trimble globális piacvezető, 40 éves tapasztalattal a mezőgazdaságban. Tisztában vagyunk vele, hogy a sikeres gazdálkodók a precíziós mezőgazdasági megoldásokhoz fordulnak, hogy maximalizálják a hozamot, ezért mérnökeink kiváló termékekkel igyekeznek megfelelni az Ön igényeinek az elkövetkező évek során.

3 Hatékonyság

Időt és energiát takaríthat meg az eszközei között valós időben megosztott adatokkal. Nincsen több dupla bejegyzés, emberi hiba, vagy vesződés az USB-eszközökkel. Pontosan felügyelheti és feltérképezheti a táblák adatait a Trimble navigációs kijelzőkkel, miközben gyorsan és hatékonyan végez el minden munkát. A Trimble helymeghatározási szolgáltatásaival globális elérést kap helyi támogatással.

4 Pontosság

A gépi sorvezetés úttörőjeként, az e területen szerzett 20 évnyi tapasztalattal, a Trimble korrekciós szolgáltatások műholdak és mobil adótornyok segítségével nyújt helymeghatározást a precíziós műveléshez. A nagyobb pontosság sűrűbb sorokat és alacsonyabb bekerülési költséget jelent, eredménye pedig nagyobb hozam.

5 Nagyobb termelékenység és bizonyított megtérülés

A Trimble innovatív, felhasználóbarát precíziós mezőgazdasági technológiái minden műveletet összekapcsolnak, így adatok alapján hozhat valós idejű döntéseket, és javíthatja mérlegét.

Automatizált mezőgazdaság

A Trimble Connected Farm az egész világon átalakítja a gazdaságok működését. Integrált gazdaságkezelő rendszere rengeteg időt és pénzt takarít meg a termelőknek, ugyanakkor csökkenti a munkát gyakran megakasztó, összetett technológiai megoldások okozta fejfájást. Az által, hogy gazdaságát összekapcsolja a fedélzeti sorvezető kijelzőkkel és a mobil mezőgazdasági szoftverrel, a használható adatokat gyorsan és egyszerűen kinyerheti a termény teljes életciklusa során.

Ez a láthatatlan integráció segít a gazdálkodóknak alkalmazási térképeket, kimutatásokat és táblaadatokat biztosítani, amelyekre szükség lehet a hivatali ellenőrzésekkor, az élelmiszerek nyomon követéséhez, mindahhoz, amit manapság elvárnak egy gazdaságtól.

Globális viszonteladói hálózat

A precíziós mezőgazdaság szakértőiből álló globális értékesítői hálózattal rendelkező partner

A Trimble viszonteladói az egész világon segítenek szakértelmükkel, a precíziós mezőgazdasági technológiák észrevétlen integrációjával, hogy maximalizálják a gazdaságok hatékonyságát és termelékenységét az integrált Trimble mezőgazdasági hardverek, szoftverek és adatkezelő megoldások teljes választékával.

A Vantage előnye

  • Csökkenti a több beszállítóval történő együttműködés jelentette stresszt és korlátokat
  • Trimble termékek és megoldások helyi értékesítési, szerviz- és ügyfélszolgálati hálózata
  • Tapasztalat az agronómiai javaslatok és a precíziós mezőgazdasági technológiák ötvözése terén
  • Precíziós mezőgazdasági hardverei, adatai, szoftverei és szolgáltatásai egyszerű és gyors integrációja
  • Szakértő, személyre szabott mezőgazdasági tanácsadás egyetlen forrásból
Viszonteladó keresése
trimble-img1

Kezdje az összekapcsolást

Szeretné megbeszélni, miként tudja a Trimble összekapcsolni gazdaságát? Töltse ki ezt az űrlapot, és hamarosan felkeressük.

Szeretne most kapcsolatba lépni a helyi kereskedővel?
Látogasson el a Viszonteladó keresése oldalunkra.